Get answers quicker by searching

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Links not working in 1.1.4 :(
  • Vote Up0Vote Down SteveSRSSteveSRS
    Posts: 28Sendy user

    Hey,

    Just updated to 1.1.4 (great update btw)... however now after logging in non of the links are working.. I have sendy installed in a sub dir on my domain and I'm pretty sure it has something to do with htaccess..

    I'm working on the problem just wanted to give you a heads up and if you have any tips to solve it please let me know..

  • 2 Comments
  • Vote Up0Vote Down SteveSRSSteveSRS
    Posts: 28Sendy user

    seems I've fixed it with:

    RewriteRule ^([a-zA-Z0-9-]+)$ /mydir/$1.php [L]

    Link tracker

    RewriteRule ^l/([a-zA-Z0-9/]+)$ /mydir/l.php?i=$1 [L]

    Open tracker

    RewriteRule ^t/([a-zA-Z0-9/]+)$ /mydir/t.php?i=$1 [L]

    Web version

    RewriteRule ^w/([a-zA-Z0-9/]+)$ /mydir/w.php?i=$1 [L]

    unsubscribe

    RewriteRule ^unsubscribe/(.*)$ /mydir/unsubscribe.php?i=$1 [L]

    subscribe

    RewriteRule ^subscribe/(.*)$ /mydir/subscribe.php?i=$1 [L]

  • Vote Up0Vote Down BenBen
    Posts: 3,484Sendy support

    Hi Steve,

    Just updated to 1.1.4 (great update btw)

    Thank you!

    Some host requires you to add RewriteBase /[mydir] to the .htaccess file http://sendy.co/discussion/5/404-error-after-install#Item_1

    But since you've fixed it by adding your directory name into each rewrite rule, then you can just leave it as that.

    Thanks.

    Ben

This discussion has been closed.
All Discussions