Get answers quicker by searching

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Custom fields doesn't work
  • Vote Up0Vote Down janpatrickjanpatrick
    Posts: 7Sendy user

    Custom fields doesn't work now. Please help. When use custom fields for name it shows nothing.

  • 4 Comments
  • Vote Up0Vote Down BenBen
    Posts: 3,484Sendy support

    Hi,

    What is the exact name personalisation you used? Is it [Name] or [Name,fallback=]?

    Also, are you sending campaigns or autoresponders?

    Best regards,
    Ben

  • Vote Up0Vote Down janpatrickjanpatrick
    Posts: 7Sendy user

    hello Ben, Thanks for reply. I used [Name,fallback=]... when I tried to subscribed to my own optin it doesn't convert to name of the subscriber.

    I don't have issue when sending campaign. but on autoresponder, follow up email and confirmation of subscription it doesn't recognize the Name.

  • Vote Up0Vote Down BenBen
    Posts: 3,484Sendy support

    You need to populate the fallback= with something. If the subscriber does not have a name in their records, the fallback= value will be used.

    For example if you use:

    Hi [Name,fallback=there]

    it will become:

    Hi Tom or Hi there depending on whether the subscriber have a name in their records. (note that "Tom" is just an example)

    Best regards,
    Ben

  • Vote Up0Vote Down janpatrickjanpatrick
    Posts: 7Sendy user

    It make sense now thanks Ben,

This discussion has been closed.
All Discussions