Get answers quicker by searching

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Approx 35K emails, pinwheel on send, 2 hours
  • Vote Up0Vote Down RoyalRoyal
    Posts: 8Sendy user

    Ben

    Approx 35K contacts with zero emails sent, pinwheel on send, 2 hours has passed "Sending". Cron is has been consistently working and I also followed the steps here: http://forum.sendy.co/discussion/921/campaign-not-sending I can also send individual emails or campaign test emails and they both send/arrive. No emails sent as per SES counts, nothing 0/0 in send and pinwheel continues to spin. Running 1.1.6.

    Thanks, R

  • 5 Comments
  • Vote Up0Vote Down RoyalRoyal
    Posts: 8Sendy user

    17 hours, pinwheel still spinning, nothing sent. Any thoughts?

  • Vote Up0Vote Down BenBen
    Posts: 3,489Sendy support

    Hi @Royal,

    Thanks for the credentials sent via PM, very helpful. I checked your database directly and saw that the to_send_lists column in the campaign is blank. I'm not sure why is that.

    Can you please duplicate the campaign and resend to see if it works?

    Thanks.

    Ben

  • Vote Up0Vote Down RoyalRoyal
    Posts: 8Sendy user

    Deleted old, and started new send at this time, does not seem to be a change.

  • Vote Up0Vote Down BenBen
    Posts: 3,489Sendy support

    Hi @Royal,

    It's sending now. The string of list IDs have a mysterious extra comma at the back. I removed it and it started to send.

    Ben

  • Vote Up0Vote Down BenBen
    Posts: 3,489Sendy support

    Just to add, I checked the Sendy files via FTP and saw that there are a lot of extra files littered in various folders not belonging to 1.1.6.

    I would suggest re-upgrading by downloading a fresh copy of Sendy from http://sendy.co/get-updated before sending out your next campaign.

    Thanks.

    Ben

This discussion has been closed.
All Discussions