Get answers quicker by searching

Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

Drip campaign not sending
  • Vote Up0Vote Down arkstoresarkstores
    Posts: 1Sendy user

    Hi,

    I've set up an auto responder with one auto responder at present. I've set it to send on sign up but when I click add subscribers and add them the emails do not get sent and nothing is showing as sent either in the auto responders page too. Any ideas?

  • 3 Comments
  • Vote Up0Vote Down BenBen
    Posts: 3,484Sendy support

    Hi,

    Please check that your cron job for Autoresponders is setup correctly to execute the autoresponders.php script every 1 minute as per Sendy's cron job setup instructions.

    Thanks.

    Best regards,
    Ben

  • Vote Up0Vote Down arkstoresarkstores
    Posts: 1Sendy user

    Hi Ben,

    Have checked and everything seems to be in order. http://awesomescreenshot.com/0782vefod4

    I'm sure it is working as the message to set it up disappeared.

    Thanks,

    Luke

  • Vote Up0Vote Down arkstoresarkstores
    Posts: 1Sendy user

    Hi Ben,

    Worked it all out, just for future reference should anyone else run in to this problem.

    I was testing my autoresponder by adding a subscriber via the "Add Subscriber" button which just doesn't initiate the autoresponder. So.. I used the subscribe form for this list and added myself and it worked.

    I'm hoping it (I'm sure it will) work when I use the API to add subscribers

    Thanks,

    Luke

This discussion has been closed.
All Discussions